Oana Lis i-a pregătit CRUCEA lui Viorel Lis. A scris pe ea un mesaj in stilul Cimitirului Vesel FOTO

Oana Lis a postat pe Facebook o fotografie în care apare crucea soţului ei, Viorel Lis, realizată în stilul Cimitirului Vesel de la Săpânţa.

14 dec. 2017, 18:04

Oana Lis este de parere ca aceasta cruce a atras energii negative, iar din acest motiv starea de sanatate a lui Viorel Lis s-a degradat.

„Viorel nu intelege ca de la cruce este o energie negativa la noi in casa. E normal ca am fost speriata cand a fost internat. Ma ingrijoreaza ca a slabit 13 kilograme in doua spatamani. Vreau sa fac si o sfestanie in casa. El zice ca eu cred ca el moare si de asta chem preotul acasa. Crucea e facut in stilul celor de la Sapanta. Eu inteleg ca el este batran, dar prea multe s-au intamplat. Ba cade si se impiedica, ba ajunge la spital, ba aud zgomote in casa”, a spus Oana Lis la o emisiune tv.

Viorel Lis, suspect de cancer. A slăbit 13 kilograme în 2 săptămâni

Joi, Oana Lis a publicat fotografia cu crucea pe Facebook, cu mesajul: „Cine mai are o cruce in portbagaj!? Se zice ca fiecare isi duce crucea in viata! Dar eu uneori simt ca eu ii duc crucea lui Vio in lumea asta… Dar bine ca sunt puternica si pot!”.