Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia albă, la 3 ani de la nunta cu Marius Elisei. „Ce transformare. E superbă”

Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia albă, la 3 ani de la nunta cu Marius Elisei și au făcut o petrecere pe cinste, alături de cei mai buni prieteni. Cei doi au aniversat într-un local din Capitală.

17 iun. 2017, 12:06
Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia albă, la 3 ani de la nunta cu Marius Elisei. „Ce transformare. E superbă”

Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia albă pentru a sărbătorii cei trei ani petrecuți alături de tatăl copilului ei. Pe cap, Oana a purtat o coroniță albă, discretă și a folosit un machiaj deosebit. Prietenii virtuali au admirat-o și i-au urat să fie fericită și în continuare. „Să înceapă petrecerea. 3 ani de la nuntă”, a scris vedeta pe Facebook.

„Wow, ce transformare”, „Oana, parcă ești mireasă”, „Îmi place că ai un machiaj discret”, „Rochia e superbă, mai ales că ai mai slăbit”, sunt doar câteva comentarii ale fanilor.

Citeşe şi OANA ROMAN, apel umanitar disperat pe Facebook: „Cei care cheltuie zeci de mii de euro pe seară…”

„Pe 15 iunie 2014 ne-am căsătorit și am botezat o pe Isabela..A fost ziua împlinirii totale, ziua în care în fața lui Dumnezeu am devenit o familie! Ziua în care am avut sentimentul că nu mai sunt singura pe lume și că viața mea de abia începe! Îți mulțumesc iubitule pentru tot! Azi , dupa 3 ani, suntem mai uniți ca niciodată, si asta pentru că am reușit să trecem împreună peste toate încercările vieții! Avem un copil perfect și o viață simplă dar împlinită! Diseară vom aniversa împreună cu cei mai apropiați prieteni si mulțumim tuturor celor care ne au fost aproape în toți anii ăștia”, a scris Oana Roman pe Facebook.