Oana Lis, cu ochii în lacrimi. Fanii de pe Facebook i-au transmis încurajări

Toată lumea știe care este starea de sănătate a lui Viorel Lis și că fostul edil al Capitalei a ajuns ca o legumă după ce problemele mai vechi, dar și cele noi pe care le-a adus vârsta, au adus numai complicații pentru acesta. Oana Lis, care i-a fost mereu alături, este disperată și își strigă durerea în fața tuturor.

15 aug. 2018, 09:54
Oana Lis, cu ochii în lacrimi. Fanii de pe Facebook i-au transmis încurajări

Oana Lis este o femeie puternică, însă starea de sănătate a lui Viorel Lis o face să sufere enorm, astfel că nu puține sunt momentele în care vedeta răbufnește pe internet și nu îi pasă dacă fanii săi sunt sau nu alături de ea.

Citeşte şi Decizie şoc luată de Oana după ce s-a aflat de boala gravă a lui Viorel Lis. „Abia se mai deplasează”

Oana Lis a postat o fotografie în care ochii îi sunt aproape înlăcrimați, iar mesjaul sfâșietor pe care l-a afișat în dreptul imaginii transmite foarte multe lucruri. „Câți oameni te-au văzut așa cum ești tu….vulnerabilă?” a fost descrierea pe care a postat-o Oana Lis, în dreptul fotografiei. E foarte clar că blondina nu se simte deloc bine și suferă în adâncul sufletului, din pricina tuturor problemelor pe care le are atât legate de Viorel Lis, cât și de viața pe care o duce acum și care este total diferită de modul în care se desfășura în urmă cu ceva timp, atunci când erau fericiți și sănătoși amândoi.

Fostul edil al Capitalei are o stare de sănătate destul de precară, iar Oana Lis încearcă, pe cât posibil, să aibă grijă de acesta și să-i ofere strictul necesar și confortul de care are nevoie, pentru a se simți mai bine. Acum ceva timp, Oana Lis a declarat, pentru Antena Stars, că Viorle Lis a ajuns să fie ca o legumă, iar starea de sănătate i se înrăutățește de la o zi la alta.