Octavia Geamănu şi Marian Ionescu şi-au botezat băieţelul în secret

Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, și-a luat vacanță de la locul de muncă înainte să nască. A lipsit patru luni, dar acum este pregătită să se întoarcă la pupitru. Un eveniment important din viața ei i-a cerut însă toată atenția: botezul băiețelului său.

24 feb. 2017, 08:18
Octavia Geamănu şi Marian Ionescu şi-au botezat băieţelul în secret

Micuțul Andrei, un copil foarte expresiv și cu o podoabă capilară de invidiat, a fost vedeta zilei de duminică, 19 februarie, când celebrii săi părinți au decis să-i ofere darul botezului, scrie click.ro.

Citeşte şi Gestul făcut de Alina Crişan după ce şi-a înşelat iubitul. Vizită la miezul nopţii FOTO

Octavia și Marian Ionescu (54 de ani) au ținut totul cât mai secret cu putință. Tocmai de aceea, vedeta postului Antena 1 a făcut dezvăluiri de abia după câteva zile de la fericitul eveniment, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook. Mai mult, și petrecrea a avut loc în timpul săptămânii, când Andrei a primit nenumărate daruri.

„Dupa o slujbă superbă duminică, atunci când ne-am botezat bebelușul, aseară ne-am întâlnit cu oamenii dragi nouă, cărora le mulțumim pentru ca ne-au fost aproape. Desigur că Andrei le mulțumeste pentru darurile minunate. O sa vă povestesc mai multe, puțin mai tarziu, pe blog „, a scris Octavia.

Citeşte şi Octavia Geamănu a născut un băieţel de nota 10. Cum îl va chema pe micuţ

Prezentatoarea tv și-a văzut visul cu ochii în 20 noiembrie, când a devenit mamă pentru prima dată. Ea și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, au împlinit doi ani de căsnicie luna aceasta.