Oferta de muncă la eMag: Unde angajează oameni care au cel puţin studii medii

eMag face angajări la Bucureşti, Galaţi şi Cluj, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă la eMag şi până când primesc angajatorii CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
09 iul. 2014, 11:02
Oferta de muncă la eMag: Unde angajează oameni care au cel puţin studii medii

eMag angajează pe postul de consultant vânzări la showroom-ul din Galaţi şi din Cluj-Napoca.
Te califici pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai minimum doi ani experienţă în vânzări, ai cunoştinţe de limba engleză şi cunoştinţe tehnice despre produse IT.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de comunicare, are iniţiativă, este orientat către client şi spre rezolvarea problemelor.
2 august este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la eMag în Cluj. Detalii, aici.
31 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru cele patru locuri de muncă oferite de eMag la Galaţi. Amănunte, aici. 

eMag angajează doi consultanţi vânzări online în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum şase luni experienţă în vânzări IT, ai cunoştinţe tehnice IT şi de limba engleză la nivel mediu, ştii să operezi un PC, cunoşti site-ul eMag şi ştii să lucrezi cu software de tip ERP.
Până pe 27 iulie se primesc candidaturi pentru cele două locuri de muncă oferite de eMag în Bucureşti, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

eMag angajează şapte operatori call center în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai foarte bune abilităţi de comunicare, ai cunoştinţe PC, ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză, ai gândire logică, structurată, eşti spontan şi orientat spre rezultate.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum şase luni experienţă într-un post similar, au cunoştinţe în domeniul IT şi au urmat cursuri în domeniul customer service. 
Şi în acest caz, 27 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă oferite de eMag în Capitală. Detalii, aici.