Om de afaceri, terorizat de prietenul din puşcărie al lui Gigi Becali, Mihai Balaban. Latifundiarul recunoaşte tot FOTO

Omul lui Becali, şantaj şocant la adresa unui afacerist. Unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali este descris într-un referat al procurorilor drept "mâna dreaptă" a unui lider interlop din Mangalia. Totodată, anchetatorii spun cum bodyguardul ar fi terorizat un afacerist de pe litoral. Gigi Becali a declarat pentru România TV că îl cunoaşte pe Balaban, că a fost cu el închis în aceiaşi cameră de puşcărie, că nu este bodyguardul lui şi că nu îl mai vede de 4 ani. 

22 oct. 2017, 10:46

În perioada în care se afla încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali s-a împrietenit cu unul dintre colegii săi de cameră, Nelu Balaban, informează spynews.ro. Fost sportiv, Balaban a intrat repede la inima patronului FCSB, care, după eliberare, l-a angajat în echipa sa de gărzi de corp.

Citeşte şi Boom financiar FANTASTIC pentru FCSB. Ce sumă intră în conturile lui Gigi Becali datorită prestaţiei din EL

Numele lui Balaban apare într-un dosar se șantaj, în care victimă este un controversat om de afaceri din Constanța, Marius Florentin Mocea. Ancheta privea mai multe plângeri depuse de Mocea, dar și de alte persoane din anturajul său legate de o serie de acțiuni violente puse la cale de liderul lumii interlope din Mangalia, celebrul Nuredin Beinur.

Pentru a-l convinge să-i plătească taxă de protecție, Beinur ar fi trimis, în mai multe rânduri, echipe de bătăuși care să-l intimideze pe Mocea, la un șantier deschis de acesta la Neptun. În acest sens, în 2009 omul de afaceri s-a plâns că, după mai multe amenințări, Nelu Mihai Balaban „a luat un excavator şi a început să efectueze lucrări pe terenul aparţinând lui Mocea”.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ după Hapoel Beer Sheva – Steaua 1-2 „A intrat un milion de euro în economia României!”

Gigi Becali spune că Mihai Balaban nu este bodyguardul lui şi că nu l-a mai văzut de 4 ani, dar că îi trimite câte 1000 de lei lunar, prin Nuţu. 

„Balaban stătea în aceiaşi cameră cu mine în puşcărie, nu era bodyguardul meu, pentru că nu aveam nevoie de aşa ceva, poate eram io bodyguardul lui, că poate îl apăram io pe el. Mă ajuta în temniţă să pună masa, să facă ceaiul, sa facă cafeaua. De când s-a eliberat nu l-am văzut niciodată, e adevărat, îi trimit 10 milioane lunar ca să fie cuminte, să nu facă infracţiuni. Atât, nu este bodyguardul meu. Io îl ştiu un băiat liniştit, nu cred că a ameninţat pe cineva, vreau să văd stenogramele, că altfel nu cred”, a spus Gigi Becali la România TV