Oracol Feng Shui: Cele 9 stele Ki îţi dezvăluie destinul

Acest oracol se bazează pe o formă orientală de numerologie ce datează de mai bine de 1000 de ani. În cadrul acestei ramuri a numerologiei, cuvântul "Energie" este reprezentat de simbolul "Ki", iar stelele Ki iau forma celor 9 numere principale din numerologia Feng Shui.

RomaniaTV.net
11 sept. 2015, 10:14
Oracol Feng Shui: Cele 9 stele Ki îţi dezvăluie destinul

Stelele Ki reflectă natura fundamentală a celui născut sub semnul acelui număr, cu trăsături pozitive şi negative. În baza acestei cifre pot fi făcute previziuni menite să te ajute în luarea unor decizii sau adoptarea unor schimbări.

Află sub ce stea Ki ai venit pe lume adunând toate cifrele anului în care te-ai născut şi continuă să aduni până obţii un număr format dintr-o singură cifră. Ulterior, scade rezultatul din numărul 11 pentru a-ţi afla steaua Ki.

După ce ai aflat cifra stelei Ki, citeşte în continuare pentru a afla cum îţi trădează personalitatea, dar şi sfatul oracolului pentru a-ţi împlini destinul.

Steaua Ki 1

Profil energetic: Steaua Ki 1 este guvernată de semnul Apei. Apa poate fi găsită în natură sub mai multe forme aşa că şi tu eşti imprevizibilă, dar ai şi abilitatea de a te adapta în orice situaţie.

Nu există ceva ce nu poţi face şi te descurci întodeauna cu ceea ce ai. Eşti sensibilă şi emotivă aşa că ai nevoie de disciplină pentru a reuşi să îţi canalizezi energia şi emoţiile aşa cum trebuie. Deciziile importante le iei cu mare dificultate şi eşti nesigură.

Citeşte şi Luna de naştere: Cum îţi influenţează destinul

Sfatul Oracolului: E momentul să îţi iei inima în dinţi şi să îţi îndeplineşti un vis pe care îl ai de ceva timp. Nu mai aştepta confirmarea celor din jur şi ai încredere în propria persoană. Cel mai important este să ai răbdare, întrucât rezultatele muncii tale nu se vor vedea peste noapte şi nu trebuie să te descurajezi.

Steaua Ki 2

Profil energetic: Eşti născută pentru a deveni mamă. Spiritul matern te determină să ai grijă de toţi cei din jur şi adesea îţi laşi propriile nevoi pe locul al doilea.

Te simţi pierdută dacă nu ai o preocupare permanentă. Simţi nevoia să te simţi utilă. Dacă nu îţi faci timp şi pentru tine s-ar putea să te lupţi cu epuizarea.

Sfatul Oracolului: Nu te lăsa copleşită de evenimentele prin care trec apropiaţii tăi. Susţine-i şi ajută-i însă nu le acorda 100% din timpul tău întrucât sănătatea ta poate avea de suferit. Trebuie să înţelegi, pentru binele tău, că nu poţi rezolva problemele tuturor. Fă-ţi o listă de priorităţi şi nu uita să menţionezi şi nevoie tale pe lista cu pricina!

Citeşte şi Horoscop: Ce zodie îţi va marca destinul. Află pe cine trebuie să accepţi în viaţa ta

Steaua Ki 3

Profil energetic: În termeni de Feng Shui, tu ai o puternică energie yang, care este concentrată pe tot ce înseamnă devenire, explorare şi dezvoltare. Cu alte cuvinte, ai o energie axată pe acţiune.

Aceste calităţi descriu foarte bine natura persoanei care are energia dată de Steaua Ki 3. Eşti plină de optimism, vitalitate şi forţe proaspete şi eşti capabilă să îi conduci pe alţii la acţiuni şi activităţi puternice.

Tu eşti un lider înnăscut, îţi place prin natura ta să conduci şi eşti un explorator care nu încetează niciodată să se dezvolte şi să îşi testeze limitele, să vadă ceea ce îi stă în putinţă să facă.

Sfatul Oracolului: În această perioadă, ia o pauză. Încetează să mai fii atât de vizibilă în ochii altora. Trebuie să te gândeşti la viitor şi să dezvolţi un plan, să vezi unele lucruri din interior în ceea ce priveşte obiectivele tale pe termen lung. Ai mare grijă la ceea ce cheltui.

Citeşte mai mult pe feminis.ro