Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru perioada 27 iunie – 3 iulie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

28 iun. 2016, 02:57
Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru perioada 27 iunie – 3 iulie 2016

Iata mesajele pentru saptamana 27 iunie – 3 iulie 2016.

Berbec – The Phoenix

Te tot intrebi de ce unele lucruri nu se schimba? Ai uneori senzatia ca te invarti in jurul cozii? Probabil ca nu permiti ca lucrurile sa se intample, deoarece iti este mult mai confortabil cu tot ce este familiar, chiar daca in adancul tau stii ca nu este cea mai buna varianta a ceea ce poti crea pentru tine. Frica de schimbare te impietreste si blocheaza fluxul natural al vietii, iar aceleasi rezultate apar la nesfarsit. Acum, este nevoie doar sa „permiti”, sa lasi sa fie tot ce vine catre tine, si astfel vei renaste din nou, precum pasarea Phoenix din propria cenusa.

Taur – The Eyes of Beauty

Cum percepi lumea din jurul tau? Ii vezi frumusetea, perfectiunea? Totul tine de cum percepi lucrurile, oamenii, existenta, iar asta iti creeaza realitatea. Cand pasesti pe drumul ales cu incredere, totul este bine, iar ca rezultat vei vedea adevarata prosperitate. Lasa-te ghidat de intuitie, de vocea ta interioara, si in momentele de indoiala cere ajutorul ghizilor spirituali sau al ingerilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.