Oracolscop săptămânal Astrocafe.ro 8- 14 ianuarie. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile

Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 8 – 14 ianuarie. Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms"- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

08 ian. 2018, 21:18
Oracolscop săptămânal Astrocafe.ro 8- 14 ianuarie. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile

Berbec – The Eyes of Beauty

In spatele unor circumstante in care te regasesti se afla o frica pe care o exprimi prin judecati aspre la adresa ta si a celor implicati. Nu cumva te uiti doar la defecte, puncte slabe, omisiuni si la ce este in neregula in loc de ce ar putea fi bun, corect? Da-ti voie sa-i vezi pe ceilalti cu alti ochi, exact asa cum sunt, frumosi si perfecti la fel ca si tine. Aceasta schimbare de perceptie iti poate aduce in acest moment tot ce ai nevoie, ajutandu-te ca in final sa ai o alta viziune asupra situatiei in care te afli si, mai ales, o alta posibilitate de rezolvare.

Taur – The Keeper of the Scales

In aceasta saptamana e posibil sa te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect in ceea ce te priveste. Crezi ca ceilalti te-au cam lasat in urma lor? Porobabil ca mandria ta exacerbata si egoismul inclina balanta cantarului facandu-i pe cei din jurul tau sa se indeparteze un pic. Profita de aceasta pauza si fa acele lucruri care iti pot readuce echilibrul, renunta la persoanele, situatiile si comportamentele care iti aduc dizarmonie si apoi bucura-te de rezultatele acestor alegeri.

Gemeni – The Ringmaster of Scrutinity

Daca te afli intr-o situatie care iti da batai de cap, cea mai buna varianta de a o rezolva este sa te uiti la ea cu discernamant si claritate, lasand deoparte ce stiai pana acum sau ce credeai despre ea. Fundatia pe care ai construit pana acum, impreuna cu ceilalti implicati, are unele fisuri si ar fi de dorit sa le descoperi, inainte ca totul sa se naruie. Pe de alta parte, incearca sa descoperi ce promisiuni mai vechi, juraminte, intelegeri ai cu aceste persoane, si care acum nu mai servesc scopului si cresterii tale, si rescrie-le sau anuleaza-le.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.