ORIBIL. Un adolescent a fost arestat după ce a violat un copil de un an

Un adolescent de 14 ani, din localitatea constănţeană Lumina, a fost arestat preventiv vineri pe o perioadă de 30 de zile pentru viol, faptă comisă asupra unui copil în vârstă de un an.

06 iun. 2014, 15:53
ORIBIL. Un adolescent a fost arestat după ce a violat un copil de un an

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat, pentru AGERPRES, că minorul agresor a avut de mai multe ori de-a face cu poliţia şi provine dintr-o familie ai căror membri au avut şi ei astfel de probleme.

Citeşte şi ŞOCANT: Două MINORE au fost violate în grup de cel puţin CINCI BĂRBAŢI şi spânzurate de un copac

Oficiali ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au informat, printr-un comunicat remis presei, că inculpatul a comis infracţiunea la locuinţa din Lumina a copilului, ameninţându-i cu un cuţit pe fraţii minori ai acestuia pentru a nu interveni.

„Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că în data de 08.03.2014, a pătruns în locuinţa persoanei vătămate A.A. în vârstă de 1 an şi 4 luni din Lumina, jud. Constanţa, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, în prezenţa fraţilor minori ai persoanei vătămate, pe care i-a ameninţat cu un cuţit pentru a nu interveni, a întreţinut raport sexual oral cu persoana vătămată şi a încercat să întreţină un raport sexual anal cu aceasta”, au menţionat procurorii.

Citeşte şi Caz ŞOCANT: Fetiţă de zece ani violată în ŞCOALĂ de un elev de opt ani, în timp ce sora băiatului o ţinea FOTO