OSCAR PISTORIUS. Procurorul cere cel puţin 15 ani de ÎNCHISOARE

OSCAR PISTORIUS. Procurorul Gerrie Nel a cerut, miercuri, în fața tribunalului din Pretoria, o pedeapsă de cel puțin 15 ani de închisoare împotriva atletului OSCAR PISTORIUS pentru asasinarea prietenei sale Reeva Steenkamp.

15 iun. 2016, 19:26
OSCAR PISTORIUS. Procurorul cere cel puţin 15 ani de ÎNCHISOARE

OSCAR PISTORIUS.”Cerem să fie pronunțată o sentință de cel puțin cincisprezece ani. Cerem să fie impusă o lungă pedeapsă cu închisoarea”, a afirmat procurorul în cursul rechizitoriului său.

Sportivi URIAŞI care ŞI-AU UCIS SOŢIILE. Cum s-au transformat din CAMPIONI în CRIMINALI

OSCAR PISTORIUS. Cincisprezece ani este pedeapsa minimă prevăzută de legea sud-africană pentru omucidere, dar judecătorii au dreptul s-o reducă în cazul unor circumstanțe excepționale.

OSCAR PISTORIUS. Judecătoarea Thokozile Masipa a indicat că Pistorius își va afla sentința pe 6 iulie. „Această afacere este amânată până miercuri 6 iulie pentru enunțarea sentinței”, a declarat judecătoarea.

OSCAR PISTORIUS. Oscar Pistorius a ucis-o pe prietena sa Reeva Stenkamp cu patru focuri de armă trase prin ușa închisă a toaletei vilei sale din Pretoria, în 14 februarie 2013. Atletul a susținut pe tot parcursul procesului său că și-a confundat prietena cu un hoț care a pătruns în locuința sa. În primă instanță, Pistorius a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru „omucidere involuntară”. Parchetul a făcut apel și a obținut condamnarea pentru crimă. Verdictul ar putea fi cunoscut vineri.