DECLARAŢIILE CARE AR PUTEA SCHIMBA ISTORIA. Dezvăluiri şocante despre moartea liderului Al Qaida

Publicat: Marţi, 28 Mai 2013 22:56 // Actualizat: Miercuri, 29 Mai 2013 19:25 // Sursa: RTV.net

O nouă ipoteză legată de moartea "creierului" atentatelor din 11 Septembrie 2001 aruncă o altă lumină asupra operaţiunii secrete a comandoului american de elită al Navy Seal, de lichidare a teroristului nr.1 de pe planetă.

Osama bin Laden, fostul lider al reţelei teroriste Al Qaida acuzată de comiterea teribilelor atentate teroriste din America, din 11 Septembrie 2001, s-ar fi sinucis detonând o centură pe care o purta în momentul în care comandoul american secret al Navy SEAL a luat cu asalt complexul rezidenţial din Pakistan, de la Abbotabad, în data de 2 mai 2011. Dezvăluirea îi aparţine bodyguardului lui Bin Laden, Nabeel Naeem Abdul Fattah, scrie Daily Mail. Acesta susţine că fostul lider al Al Qaida a acţionat centura sinucigaşă cu explozibili după ce comandoul american care venise să îl lichideze a pătruns în clădirea unde se afla Bin Laden împreună cu o parte din familia sa şi cu gărzile de corp.

Citeşte şi O femeie, agent al CIA, "creierul" din spatele raidului în care a fost ucis bin Laden

Abdul Fattah a povestit pentru Gulf News că "trupul lui Bin Laden s-a făcut bucăţi, ca al celor care comit atentate sinucigaşe, pentru a nu le da forţelor americane nicio şansă de a-l identifica". Bin Laden s-a sinucis astfel "pentru a evita capturarea lui" de către americani şi "pentru a lua cu el toate secretele", a mai dezvăluit fostul său bodyguard care a supravieţuit atacului comandoului SEAL, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Cele trei femei din viaţa lui Obama. Care dintre ele l-a determinat să îl ucidă pe Bin Laden

Referitor la varianta aruncării în mare a cadavrului lui Bin Laden, Abdul Fattah a mai spus că este o "prostie" şi l-a acuzat pe preşedintele american Barack Obama că a spus minciuni atunci când a vorbit despre operaţiunea secretă "Geronimo". Fostul bodyguard a ţinut să precizeze că Bin Laden purta centura sinucigaşă de zece ani, pentru a se autodetona ca să nu fie capturat de americani.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI ŞOCANTE: Ben Laden era neînarmat şi era pe moarte înainte ca trupele să ajungă la el

4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 iul 13:37
...sângeroase de la 11 septembrie, el a fost oprit pentru viteză excesivă în Pakistan. Citeşte şi DECLARAŢIILE CARE AR PUTEA SCHIMBA ISTORIA. Dezvăluiri şocante despre moartea liderului Al Qaida Cu toate acestea, el a reuşit să scape fără...
29 mai 18:03
Răspunde | Votează email 0 email
DAN TUCULEA=ARAD
LA CUM MINTE OBAMA,MAI KA-L INTRECE PE PONTY-PASTE...DA' OBY MINTE MAI PROFUND...
29 mai 10:26
Răspunde | Votează email 0 email
jerry
Daca tot stai pe net, fa si niste bani: www. vie spar. ro/?reff=43dca91293eb2b74f2a56a99c1303f69 [scoate spatiile din adresa]. Inscriere gratuita, task-uri simple si multe. Hai, la treaba! :)
29 mai 07:34
Răspunde | Votează email 1 email
scortosul
si care istorie se schimba? Istoria minciunilor americane? Un titlu de tot RAHATU !!!
1
EUR
4.6830
RON
17 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H