PĂCATELE tinereţii. Săpunaru a primit o amendă RECORD, pentru AGRESIUNE VIDEO

Tribunalul Criminal de Instrucţie din Lisabona i-a condamnat definitiv pe cinci jucători care în 2009 evoluau la FC Porto, pentru atac asupra integrităţii fizice a doi agenţi de ordine, la finalul meciului cu Benfica, de pe 20 decembrie 2009. Printre cei cinci condamnaţi se numără şi Cristian Săpunaru, fost jucător la Porto, în prezent la Elche.

17 feb. 2014, 16:21
PĂCATELE tinereţii. Săpunaru a primit o amendă RECORD, pentru AGRESIUNE VIDEO

Cristi Săpunaru va plăti cea mai mare amendă penală dintre toţi cei cinci condamnaţi, 90 000 de euro, în timp ce Helton va plăti 60 000 de euro, iar Hulk, Fucile şi Cristian Rodriguez câte 45 000 de euro. Cei cinci vor plăti în plus, împreună, câte 30 500 de euro fiecăruia dintre cei agresaţi.

Comitetul de Disciplină al Federaţiei portugheze l-a suspendat la vremea respectivă pe Săpunaru pentru o perioadă de şase luni, după incidentele de pe Estadio Da Luz, în vreme ce Hulk a primit o suspendare de trei luni.

Cristi Săpunaru a fost doar rezervă în meciul respectiv, câştigat de Benfica cu 1-0, iar după fluierul final, alături de Hulk a agresat un agent de ordine, de aici iscându-se un scandal în care au fost implicaţi şi alţi coechipieri de-ai săi.

În momentul de faţă, doar Helton şi Fucile mai evoluează la FC Porto, în timp ce Săpunaru a ajuns la Elche, Hulk la Zenit Sankt Petersburg, iar Cristian Rodriguez la Atletico Madrid.

Imagini cu bătaia din tunelul ce duce la vestiare