Pădurarul împuşcat la Arad se pare că a fost victima hoţilor de lemne. Cercetările continuă VIDEO

O nouă ipoteză în cazul pădurarului împușcat din județul Arad. La mijloc ar fi o răzbunare a hoţilor de lemne pe care pădurarul începuse să îi încurce.

12 mart. 2017, 06:49
Pădurarul împuşcat la Arad se pare că a fost victima hoţilor de lemne. Cercetările continuă VIDEO

Totul s-a întâmplat în timp ce tehnicianul de vânătoare Sorin Jiva, angajat al Ocolului Silvic Gurahonț, se afla în pădure pentru a pune hrană pentru vânat, informează România TV

„Parese ca s-a intalnit cu mai multi braconieri care au deschis focul asupra masinii si asupra lui. S-au tras trei focuri de arma asupra lui si a masinii personale. L-au lasat intr-o balta de sange”, a povestit şeful oculului silvic. 

Citeşte şi Un pădurar a fost împuşcat de doi braconieri pe care i-a prins în flagrant

Cu ultimele puteri omul a mers pe jos mai bine de un kilometru până la prima cabană şi a cerut ajutor. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital unde a fost stabilizat.

„Zice ca are o plaga in umar si una in spate, si intr un picior. Cam atata au stiut ei, doctorii au constatat ce a fost”, a declarat tataăl pădurarului. 

Unele voci susţin că la mijloc ar putea fi vorba de o răzbunare, nu doar a braconierilor, ci şi a hoţilor de lemne pe care îi deranja

„Era un baiat foarte bun, foarte muncitor, am avut o colaborare foarte buna. Chiar a fost la ocolul Gurahont cand eram si noi la ei, cu administrare padurar, ulterior acum paznic cu vanatoarea”, a spus Vesa Nicuşor, viceprimar comuna Brazii. 

Citeşte şi Un fost ministru, jefuit de hoţi. 20 de infractori care acţionau în Ilfov, reţinuţi de poliţişti

Cei doi braconieri au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Cel care a tras a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, iar celălalt a primit arest la domiciliu. Anchetatorii urmează să îl audieze şi pe pădurarul rănit pentru a afla daca nu există şi alte motive care au dus la teribilul atac.