Pandurii Tg. Jiu, în pragul desfiinţării. Salariile jucătorilor vor fi reduse la 1.000 de euro

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat, marţi, că va părăsi gruparea gorjeană dacă membrii asociaţi vor decide plafonarea salariilor jucătorilor la 1.000 de euro. De asemenea, mai mulţi jucători vor pleca de la Pandurii în cazul în care se va întâmpla acest lucru.

01 nov. 2016, 10:30
Pandurii Tg. Jiu, în pragul desfiinţării. Salariile jucătorilor vor fi reduse la 1.000 de euro

Lucrurile nu merg spre calea cea normală, strategia este alta decât cea pe care am discutat-o şi în condiţiile acestea este foarte greu să continuăm. Este foarte greu să conving jucătorii să mai rămână pe 1.000 de euro. Mă aştept ca astăzi o mare parte dintre ei să plece şi dacă se va întâmpla asta, nu voi mai rămâne nici eu în peisajul acesta.

Citeşte şi CSU Craiova, victorie la limită în faţa Pandurilor, după un meci care a început cu un protest de 10 minute al oaspeţilor

Odată ce moare performanţa, nu am de ce să mai rămân, nu are rost. Eu am tot sperat că o să trecem împreună perioada asta de criză. Era de ajuns un salariu şi cred că o duceam aşa până la Crăciun. Nu poţi să vii şi să le zici la jucători că cine vrea 1.000 de euro bine, cine nu să plece. Vă daţi seama care a fost reacţia jucătorilor. Eu am stat pentru aceşti jucători. Probabil că în zilele următoare voi pleca şi eu„, a declarat Narcis Răducan la DigiSport.

Citeşte şi Anunţul care îngroapă Liga 1. Gaz Metan Mediaş a intrat în insolvenţă

Pandurii Târgu Jiu a intrat în insolvenţă în luna octombrie, iar în acest moment, după 14 etape, echipa ocupă locul 8 în Liga 1, cu 19 puncte.