Panică la metrou: Călătorii de la Unirii au fost evacuaţi după ce s-a folosit un spray lacrimogen

Scene de panică la metrou. Un tren a fost evacuat joi seara, la staţia de metrou Unirii, în urma unui incident.

16 aug. 2018, 15:00
Panică la metrou: Călătorii de la Unirii au fost evacuaţi după ce s-a folosit un spray lacrimogen

Potrivit primelor unui comunicat Metrorex, o persoană a folosit ceea ce părea un spray paralizant în metrou, imediat după plecarea din staţie. „Metrorex anuntă că astăzi, 16.08.2018, la ora 18.00, în trenul de metrou care circula din direcția Pipera spre Berceni, un călător a pulverizat gaze de natura neindentificata (tip spray). Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în stația Unirii 2 și retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate. 

Reprezentanții Metrorex au apelat numărul național de urgență 112 si Serviciul Poliției Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul”, se arată în comunicatul Metrorex. 

Astăzi, în jurul orei 18.10, prin apel 112, poliția a fost sesizată că într-o garnitură de metrou ce se afla la Stația Unirii 2, un bărbat a pulverizat conținutul unui spray iritant lacrimogen, după care a fugit. Trenul a fost evacuat și retras, o alta garnitură preluând călătorii. La acest moment se fac investigații în vederea identificării și depistării persoanei„, a anunţat şi Poliția Capitalei.