Pare o bunicuţă simpatică, dar adevărul te va şoca! Cine este această persoana de fapt? FOTO

Pare o bunicuta simpatica, dar adevarul e unul total neasteptat. Ruth Rose pare o bunicuta simpatica, dar cu cativa inainte nimeni nu ar fi recunoscut-o!

09 sept. 2018, 13:12

Asta deoarece bunicuta simpatica pe nume Ruth era cu cativa inainte James Rose, un barbat din Marea Britanie. Desi multi au privit cu ochi sceptici decizia sa, acesta a mers inainte cu decizia de a deveni femeie. Un lucru pe care si l-a dorit toata viata!

De asemenea, abia la patru ani de la operatia care i-a schimbat intreaga existenta, Ruth Rose a decis sa isi spuna povestea, pe indelete. Desi nu mai e de multa vreme la prima tinerete, ea se bucura pe deplin de tot ceea ce ii aduce fiecare noua zi.

Ruth Rose arata in prezent ca o bunicuta simpatica, dar in urma cu patru ani de zile a decis sa se opereze. Interventia de schimbare de sex era insa una riscanta pentru cineva ajuns la o varsta inaintata.

Pentru ca nu a tinut cont nici macar de acest aspect, a mers pana la capat cu planul. Operatia a fost finantata de catre sistemul public medical, iar Ruth a povestit ca intreaga schimbare, desi uriasa, i-a adus foarte multa fericire.

Totodata, nimeni nu ar putea banui si la ce varsta a ajuns aceasta. Asta deoarece aspectul sau fizic este total schimbat fata de momentele in care era doar un barbat iesit de ceva vreme la pensie.

Britanicul a devenit femeie imediat ce a implinit varsta de 80 de ani! Operatia de schimbare de sex a fost una de succes si intreaga procedura s-a finalizat cand acesta avea 81 de ani. La 4 ani de la interventie, Ruth se bucura de faptul ca isi poate trai viata la maximum.

Bunicuta simpatica este cea mai varstnica persoana care a fost supusa vreodata unei asemenea operatii. Aceasta a marturisit ca a aflat abia cu 8 ani in urma ca exista posibilitatea de a fi supusa unei interventii chirurgicale.

Au mai trecut inca 4 ani pana cand cazul sau a obtinut toate avizele necesare in sistemul medical de stat din Marea Britanie. Ajunsa la 85 de ani, Ruth a povestit ca „Numai in ultimii 15 ani acest lucru a devenit acceptabil. Inainte oamenii credeau ca sunt excentricitati”.