Pariuri1x2.ro îţi propune Biletul Zilei: Golurile ne pot aduce încă o dată profit

Redactia www.pariuri1x2.ro a selectat pentru astazi doua pronosticuri pe goluri, din meciurile programate in inchiderea etapelor din 2Bundesliga (Germania) si Challenge League (Elvetia). Vezi care este biletul zilei de astazi.

27 feb. 2017, 07:21
Pariuri1x2.ro îţi propune Biletul Zilei: Golurile ne pot aduce încă o dată profit

Runda a 22-a din 2Bundesliga se incheie cu un derby pentru evitarea retrogrdarii. St.Pauli si Karlsruher nu pot fi multumite cu o remiza in meciul direct, mai ales ca batalia pentru mentinerea in divizie pare a se mai duce doar in 4 echipe. St. Pauli a facut transferuri foarte bune in pauza competitionala din iarna, iar rezultatele s-au vazut. Gruparea din Hamburg are 7 puncte castigate in ultimele 3 meciuri. Karlsruher vine dupa doua esecuri, care au dus la demiterea antrenorului Slomka. Interimarul Kwasniok are parte de un debut dificil la timona „alb-albastrilor”, dar in acelasi timp si sansa de a-si  urca echipa peste linia retrogrdarii. Pontul nostru, peste 1.5 goluri, a fost castigator in acest sezon, in 16 din meciurile gazdelor si in 15 din cele ale oaspetilor.

A doua selectie o extragem din  confruntarea  Servette – Le Mont din liga a doua elvetiana. Avem o intrecere in care majoritatea partidelor sunt foarte spectaculoase si o echipa, Servette, ce se descurca de minune la acest capitol. 33-31 este golaverajul gazdelor dupa 21 de etape disputate.
Si la acest meci pariul nostru este peste 1.5 goluri. 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.