Patricia Kaas, dezvăluiri SENZAŢIONALE despre RELAŢIA INTIMĂ cu Remus Truică

Patricia Kaas a făcut dezvăluiri despre trecutul său amoros într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Retro. Vedeta a dat detalii picante din povestea de dragoste pe care a avut-o cu miliardarul român Remus Truică.

23 ian. 2017, 13:51
Patricia Kaas, dezvăluiri SENZAŢIONALE despre RELAŢIA INTIMĂ cu Remus Truică

Patricia Kaas revine cu un nou album, la vârsta de 50 de ani.

„Rămâi cu ceva diferit de la fiecare iubire, fiecare amant. Am trăit momente frumoase cu Cyril Prieur, care a devenit cel mai bun prieten al meu şi unul dintre cei doi manageri. La fel şi cu Yannick Allénoo, cu care păstrez o relaţie extraordinară. (…) Au fost şi aventuri mai puţin frumoase, care s-au sfârşit mai puţin fericit. Ca cea cu artistul Philippe Bergman, de care am fost foarte îndrăgostită, dar care mi-a făcut toate răutăţile posibile. A mers până într-acolo încât mi-a cerut pensie după separare!?”, a mărturisit cântăreaţa.

Remus Truică, Prinţul Paul şi Dan Andronic rămân sub control judiciar în dosarul Ferma Băneasa

Patricia Kaas a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu miliardarul român Remus Truică: „A fost şi acest miliardar, care mi-a promis minuni, mă căuta cu avionul privat, dar era foarte căsătorit. Cât de proastă am fost…dar era un amant extraordinar?! Însă nu despărţirea de el mi-a făcut cel mai rău. Durerea a fost când am realizat că este o altă persoană”.

Remus Truică a stat anul trecut în arest la domiciliu după ce a fost pus sub acuzare într-un dosar care vizează mai multe retrocedări ilegale. Ulterior, s-a luat măsura control judiciar, iar magistraţii i-au interzis să părăsească ţara.