Patrick Ekeng a murit. Cine este Patrick Ekeng, camerunezul de la Dinamo

Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni. Camerunezul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca şi a murit la scurt timp.

06 mai 2016, 20:16
Patrick Ekeng a murit. Cine este Patrick Ekeng, camerunezul de la Dinamo

UPDATE: Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca.

Patrick Ekeng, în vârstă de 25 de ani, a evoluat ultima oară pentru clubul spaniol Cordoba CF, pentru care a adunat 14 meciuri și a marcat un gol în Primera Division. Africanul și-a început cariera la Canon Yaoundé, iar apoi a mai jucat pentru cluburile Le Mans, Rodez (ambele din Franța) și Lausanne (Elveția).

Patrick Ekeng a marcat un gol în Primera Division în partida Getafe — Cordoba 1-1, din campionatul trecut, când a fost coechipier cu atacantul român Florin Andone. Patrick Claude Ekeng Ekeng are două selecții la prima reprezentativă a Camerunului. 

Potrivit unor noi informații, Ekeng e într-o situație foarte gravă, dar medicii încearcă în continuare să-l resusciteze, însă nu reușesc să-l stabilizeze.  „Sunt 10 medici acolo care incearca resuscitarea. S-a prabusit ca secerat. Problema care se pune e ca salvarea a venit la 3-4 minute. N-am văzut măști de oxigen, nimic care să-l salveze în aceste situații”, a declarat Cornel Dinu, într-o intervenție telefonică la Dolce Sport.  După primele informații, Patrick Ekeng e în stop cardio-respirator și medicii de la Spitalul de Urgență fac eforturi să-l resusciteze. La finalul partidei cu Pandurii, dinamoviștii au izbucnit în plâns.