Patronul firmei de taxi Pelicanul, urmărit penal

Patronul uneia dintre cele mai mari companii de taxi din ţară este urmărit penal, informează România TV. Mihai Ghişă, şeful taximetriştilor de la Pelicanul, este anchetat într-un dosar deschis la cererea ANAF. Nu este singurul scandal în care a fost implicat. Ghişă a fost acuzat de o fostă angajată că a obligat-o să fure bani din firmă şi că din acest motiv a ajuns la închisoare.

06 feb. 2016, 07:30
Patronul firmei de taxi Pelicanul, urmărit penal

Mihai Ghişă, şeful firmei de taxi Pelicanul, este urmărit penal într-un dosar de evaziune fiscală. În prima fază, dosarul a fost închis de către anchetatori. Cei de la ANAF au făcut o solicitare la instanţă, astfel că el a fost redeschis şi trimis procurorilor pentru refacerea urmăririi penale.

Mihai Ghişă nu este la primul scandal. Taximetriştii din Bucureşti s-au revoltat de mai multe ori împotriva firmei lui Ghişă, pentru că acesta se folosea de autorizaţia pe care o avea pe judeţul Ilfov, dar opera în Bucureşti.

Într-un alt scandal, Mihai Ghişă a fost acuzat de o fostă angajată că a obligat-o să fure bani din firmă. Femeia a fost condamnată la închisoare pentru delapidare.