A fost ULTIMA FOTOGRAFIE din viaţa acestor copii. Ce s-a întâmplat apoi este CUTREMURĂTOR

Patru fraţi palestinieni dintr-o familie de pescari au fost surprinşi cu câteva minute înainte de a fi omorâţi de o canonieră israeliană pe o plajă din Gaza. Cei patru copii fugeau disperaţi să-şi salveze viaţa.

18 iul. 2014, 09:39

Câteva minute mai târziu după ce fotografiile au fost realizate, cei patru fraţi, Ahed (10 ani), Zakaria (10), şi alţi doi care purtau acelaşi nume, Mohammad (11 şi 9 ani), au fost omorâţi de o canonieră israeliană, potrivit dailymail.ro.

Unchiul copiilor a descris tragedia ca fiind un „masacru cu sânge rece” şi acuză Israelul pentru că a eşuat în identificarea ţintei.

Guvernul israelian a ordonat joi seară armatei să lanseze o operaţiune terestră în Fâşia Gaza, după zece zile de raiduri soldate cu aproximativ 240 de morţi.

CITEŞTE ŞI A ÎNCEPUT RĂZBOIUL: Israelul a lansat ofensiva terestră în Fâşia Gaza

Doi palestinieni, dintre care un copil în vârstă de cinci luni, şi-au pierdut viaţa în cursul nopţii de joi spre vineri în tiruri ale tancurilor israeliene la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, au făcut cunoscut serviciile locale de urgenţă, potrivit AFP.

Este vorba despre primele victime de partea palestiniană de la declanşarea operaţiunii terestre lansate de armata israeliană în Fâşia Gaza, aflată sub controlul mişcării islamiste Hamas.