Percheziiţi la un spital din Braşov. Un medic va fi dus la audieri

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov și Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Covasna, efectuează, miercuri seara, trei percheziții domiciliare pe raza localităților Brașov, Săcele și Budila, inclusiv la Spitalul Clinic Județean de Urgență, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de "luare de mită".

20 iul. 2016, 19:24
Percheziiţi la un spital din Braşov. Un medic va fi dus la audieri

Procurorul Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, a declarat că perchezițiile sunt aproape la final, și urmează ca un medic din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență să fie adus la audieri, potrivit Agerpres.

„Perchezițiile sunt aproape de final (n.r. ora discuției cu purtătorul de cuvânt 21.30), urmând ca un medic de la spitalul amintit în comunicatul de presă să fie adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru audieri, urmând a se decide măsurile care se impun”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale.