Percheziţii în Alba. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de furt de motorină din gospodării

Şase percheziţii sunt efectuate joi de către poliţiştii din Blaj la domiciliile unor persoane din Sibiu şi satul Pănade, bănuite de furt de combustibil din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj, informează un comunicat transmis AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

11 ian. 2018, 08:39
Percheziţii în Alba. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de furt de motorină din gospodării

Potrivit sursei citate, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cel al Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, poliţiştii din Blaj efectuează patru percheziţii în judeţul Alba şi două în judeţul Sibiu. Ele au loc la domiciliile a cinci persoane bănuite de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, trei persoane, două din Pănade, judeţul Alba, şi una din municipiul Sibiu, ar fi sustras cantitatea de 500 de litri de motorină din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj. Ulterior, cei trei ar fi transportat combustibilul la locuinţele personale, de unde l-ar fi valorificat către diverse persoane.

Poliţiştii vor pune în executare cinci mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, menţionează sursa citată.