Percheziţii în Prahova la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale

Poliţiştii din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române fac, miercuri, 11 percheziţii la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. Zece persoane vor fi duse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

06 dec. 2017, 06:41
Percheziţii în Prahova la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale

Poliţiştii din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 11 percheziţii la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. 10 persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La data de 6 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. efectuează 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice sau prin intermediul unor societăţi.

10 persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 150.000 de lei.

La percheziţii participă şi jandarmi.

Citeşte şi Percheziţii la persoane din Botoşani suspectate de furturi din locuinţe. Prejudiciul se ridică la 60.000 de euro