Ghinionul incaşilor, norocul europenilor. Danemarca a învins Peru la CM 2018

Naţionala de fotbal a Danemarcei a câştigat cu scorul de 1-0 meciul jucat cu Peru, în cadruil grupei C de la CM 2018, din care mai fac parte Franţa şi Australia.

16 iun. 2018, 13:03
Ghinionul incaşilor, norocul europenilor. Danemarca a învins Peru la CM 2018

Unicul gol al meciului a fost marcat de Youssouf Poulsen, în minutul 59, la capătul unui contraatac în care Eriksen, mijlocaşul lui Tottenham, a avut rol de servant. Pder ansamblu, Peru a fost mai bună, irosind ocazii uriaşe, mai ales în prima repriză, când Cueva a ratat o lovitură de la 11 metri.

Clasament Grupa C:

1. Franţa 1 1 0 0 2:1 3
2. Danemarca 1 1 0 0 1:0 3
3. Australia 1 0 0 1 1:2 0
4. Peru 1 0 0 1 0:1 0

Min. 60 GOL Danemarca. Yussouf Poulsen marchează împotriva cursului jocului. Danezii erau dominaţi categoric, dar au scăpat pe contraatac, iar Poulsen a finalizat acţiunea rapidă cu un şut imparabil în stânga portarului! Danemarca – Peru 1-0!

Min. 45+1 Penalty pentru Peru, dictat după ce arbitrul a apelat la sistemul arbitrajului video. A executat Christian Cueva, jucătorul lui FC Sao Paolo, dar mingea s-a dus mult peste poartă!

Min. 29 O nouă oportunitate irosită de peruvieni! Jefferson farfan se află la finalizare însă balonul său este blocat în ultima clipă, printr-o intervenmţie prin alunecare, şi trimis în corner.

Min. 13 Peru are o şansă importantă de a deschide scorul! Andre Carillo prinde un şut bun de la marginea careului, dar Kasper Schmeichel reuşeşte să respingă!

Componenţa formaţiilor:

Peru: Pedro Gallese – Luis Advíncula, Alberto Rodríguez, Christian Ramos, Miguel Trauco – Renato Tapia, Yoshimar Yotún – André Carrillo, Christian Cueva, Edison Flores – Jefferson Farfán.

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Kvist, Delaney -Poulsen, Eriksen, Sisto – N. Jorgensen.