Petre Cozma este DISPERAT. Ce se întamplă cu UCIGAŞII lui Marian Cozma

Petre Cozma nu înţelege nici acum, după şapte ani, de ce a fost ucis fiul său, Marian Cozma. Cei trei criminali, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi Sztojka Ivan, dar şi trei complici, iubita lui Raffael, Bihari Csaba si Pal Gabor, au fost condamnaţi, însa acum unii sunt liberi, iar alţii au scăpat de detenţia pe viaţă.

13 feb. 2016, 14:57

Nemeth Gyozo, Raffael Sandor si Ivan Sztojka au primit conamnari pe viata, in cazul primilor doi, respectiv 20 de ani de inchisoare, pentru al treilea. Numai ca sentintele au fost schimbate ulterior de justitia maghiara, care a comutat sentintele in cate 18, respectiv 13, iar mai apoi 8 ani de inchisoare. Pe de alta parte, cei trei complici ai acestora au scapat deja de pedepsele de 3, 4, respectiv 5 ani de inchisoare. In spatele gratiilor, Sztojka Ivan ar fi suferit un infarct, starea sa de sanatate fiind una precara de mai multi ani.

Petre Cozma a trebuit, pe langa suferinta pricinuita de pierderea fiului, sa se zbata in ultimii ani prin tribunale, nereusind nici pana astazi sa obtina daunele financiare de la ucigasi.

„Era bine daca facea infarctul, sa nu mai aiba nici o problema cu viata asta. Pe no… ne-a mancat viata o mana de tigani unguri. Dar, nici o problemă, toate se vor rezolva”, a spus Petre Cozma la România TV.

„Sunt epuizat, mai ales de durerea pe care o purtăm noi în suflet, dar nu de bani e problema, le dau şi un rinichi, să-mi dea ei băiatul înapoi! Fiecare stat îşi face treaba lui, cu toate că baiatul meu a fost foarte iubit acolo, dar oamenii sunt plini de bani, îsi fac si ei legea ca pe la noi. Oamenii au bani la greu, e normal, dai banul…”, a mai spus Petre Cozma.

Marian Cozma a fost ucis in ziua de 8 februarie 2009 in timp ce se afla cu iubita sa, Claudia, in clubul Patriota din Veszprem.