Petre Roman, critici la Ponta: În VIAŢA ANTERIOARĂ, inundaţiile erau profesia mea. S-a acţionat iresponsabil

Fostul prim ministru Petre Roman a criticat deciziile actualului premier, Victor Ponta, bazându-se pe ceea ce el numeşte experienţa dintr-o "viaţă anterioară".

RomaniaTV.net
30 iul. 2014, 14:07
Petre Roman, critici la Ponta: În VIAŢA ANTERIOARĂ, inundaţiile erau profesia mea. S-a acţionat iresponsabil

Petre Roman a abordat, miercuri, într-o conferinţă de presă, tema inundaţiilor care fac ravagii în ţară, în special în Oltenia, însă modul în care a făcut-o a fost inedit. Senatorul liberal a invocat experiența sa dintr-o „viață anterioară”, pentru a critica modul în care a acționat premierul Victor Ponta la aceste inundații.

COD ROŞU de INUNDAŢII. Unde sunt aşteptate revărsări ale râurilor HARTA

„În legatură cu inundaţiile, să îmi daţi voie întâi să amintesc că în VIAŢA MEA ANTERIOARĂ făceau parte din profesiunea mea. Sunt articole, cărţi pe care le-am scris în legătură cu modele matematice de simulare a inundaţiilor, de prognozare a inundaţiilor, în vederea evitării inundaţiilor. Faptul că un prim ministru nu îşi face meseria, nu face apel la oamenii de specialitate, la calcule bine doumentate, la modele ca să elaboreze un plan pentru 10-15 ani este, după părerea mea, un model de iresponsabilitate”, a declarat Petre Roman.

ŞEFUL ANM: PLOILE VOR CONTINUA ÎN JUDEŢELE INUNDATE. Este posibilă extinderea CODULUI PORTOCALIU VIDEO