PETROLUL-STEAUA 1-1: Gâlcă vrea cele trei trofee, Rednic acuză arbitrajul

Turul semifinalei Petrolul - Steaua s-a terminat la egalitate, 1-1, iar Costel Gâlcă, antrenorul roş-albaştrilor, a tras concluziile. Returul va fi la Bucureşti pe 2 aprilie

05 mart. 2015, 22:52
PETROLUL-STEAUA 1-1: Gâlcă vrea cele trei trofee, Rednic acuză arbitrajul

PETROLUL-STEAUA 1-1: „Sunt bucuros că am marcat şi că am obţinut acest rezultat. Este foarte greu să jucăm, pentru că împotriva noastră echipele se pun pe două linii şi este dificil să desfacem apărările.

Am avut ocazii, dar am ratat. Deocamdată nu reuşim să marcăm prea des, dar sper ca atacanţii din lot să înscrie, pentru că altfel ne complicăm meciurile.

Noi nu am crezut că suntem campioni din decembrie. Ne-au plecat şi trei jucători, ne va fi greu în acest retur. Încercăm să câştigăm toate cele trei trofee, dar ne concentrăm pe campionat.

Este greu de crezut că Arlauskis va prelungi, dar sper să îl avem în lot pentru următoarele meciuri. 

Vom vedea ce va fi la vară în privinţa contractului meu. Acum mă gîndesc doar la trofee”, a spus Costel Gâlcă la televiziunea sportro.

„Normal că eşti dezamăgit cînd pierzi în minutul 94. Vreau să remarc evoluţia fotbaliştilor, care au jucat mai bine decît cele două meciuri din campionat. Se vede o creştere în jocul echipei faţă de meciul cu Botoşani.

Puteam evita golul. A fost un moment de relaxare, o greşeală colectivă, şi Steauaa profitat. A fost un meci bun şi mai avem şanse. Mergem la Steaua să înscriem, iar calificarea se joacă.

Nu trebuie să căutam scuze în arbitraj. Trebuia să cîştigăm. Ei pleacă favoriţi, pentru că au marcat în deplasare. Mai este mult pînă atunci. O să revină şi Toto Tamuz şi vom fi mai periculoşi în atac, altfel va arăta echipa.

A fost o manieră mai specială de arbitraj. Nu ştiu dacă am avut chiar două penalty-uri, dar unul a fost sigur. Iar Papp a fost iertat de eliminare, pentru că trebuia să primească trei cartonaşe galbene”, a spus Rednic la televiziunea sportro.