PMP Sibiu, despre Elena Udrea: Era o moarte anunţată. Ea a presimţit aceste evenimente

Organizația județeană a PMP Sibiu așteaptă congresul partidului din 8 februarie, pentru a-și face o idee spre ce se va îndrepta în viitor, potrivit publicaţiei turnulsfatului.ro.

30 ian. 2015, 15:07
PMP Sibiu, despre Elena Udrea: Era o moarte anunţată. Ea a presimţit aceste evenimente

În ceea ce privește punerea sub acuzare a Elenei Udrea, liderul PMP Sibiu, Diana Popa, spune că partidul va merge mai departe. ”Sunt unele probleme la nivel national. Eu cred că totul se va stabili la congresul partidului din 8 februarie. Și-a depus candidatura la funcția de președinte o singură persoană până în acest moment, domnul Eugen Tomac. Noi, organizația PMP Sibiu îl vom susține”, a declarat Diana Popa.

Din partid și-a anunțat însă plecarea Iosif Mila. ”Actualmente am renunțat la orice funcție din cadrul PMP Sibiu și nu doresc să mai fac parte din acest partid”, a spus Mila. ”Plecarea domnului Mila nu are nicio legătură cu dosarul doamnei Udrea. El și-a manifestat decizia de a părăsi organizația cu mai multe zile înainte”, a explicat situația Diana Popa.

Actorul sibian Cristian Stanca, vicepreședinte PMP Sibiu și responsabil al Departamentului pentru Comunicare și Imagine spune că a fost surprins de ultimele evenimente. ”Nu cred că are nicio legătură viitorul partidului cu dosarul doamnei Udrea. În opt februarie noi vom avea congres și vom vedea cum ne dezvoltăm în continuare. Era o moarte anunțată, dacă-mi este permis să spun așa. Ea chiar a demisionat din funcția de președinte, deci știa că va urma ceva. A presimțit aceste evenimente”, a declarat Cristian Stanca.

ELENA UDREA: „Nu-mi verificam soţul nici dacă avea amantă”

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PMP, joi, precizând că interimatul la conducerea formaţiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.

Elena Udrea a fost dusă joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citată în dosarul Microsoft, în care este urmărit penal şi fostul său soţ, omul de afaceri Dorin Cocoş. Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni, informează DNA.

Potrivit DNA, pe durata controlului judiciar, Elena Udrea trebuie să respecte mai multe obligaţii, una dintre acestea fiind să se prezinte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie şi la Secţia 2 Poliţie Bucureşti ori de câte ori este chemată.