Poezia lui Celentano de Ziua Naţională a României. Postarea are peste un milion de vizualizări VIDEO

Poezia lui Celentano a stârnit reacții incredibile în mediul virtual. Versurile au fost compuse și citite de actorul Adrian Văncică, în Las Fierbinți, ediția specială dedicată zilei de 1 Decembrie.

02 dec. 2016, 09:10
Poezia lui Celentano de Ziua Naţională a României. Postarea are peste un milion de vizualizări VIDEO

Poezia lui Celentano a făcut senzație pe Facebook. În mai puțin de 12 ore, poezia cu mesaj avea peste  un milion de vizualizări şi 52.000 de distribuiri. „Am primit telefoane din țară și multe mesaje din afară. Și de la tineri care au crescut fără părinți. Sunt mesaje care te mișcă”, a spus pentru paginademedia.ro Adrian Văncică, actorul care interpretează rolul lui Celentano.

Postarea a adunat mii de comentarii. „L-am vazut pe sotul meu cu lacrimi in ochi,doamne ce mi-a placut poezia,si cat reflecta adevarul crud,si cu toate astea ROMANIA te iubim,si ca noi sunt milioane de oameni care suntem departe„, scrie Carmen Vădeanu, iar Marius Cion subliniază: „Suntem prea mandri si prea lacomi sa stam sa ascultam vocea unuia care striga adevarul din pieptutul lui de dac. Am uitat sa fim uniti,am uitat ca unde e unul nu e putere,am uitat ca suntem oameni si ca avem doar o viata,am uitat sa traim,am uitat sa zambim, ne-a intrat frica in oase, ne revarsam ura si frustrarile pe cei din jurul nostru. Asta e……atat putem…..noi la suparare BEM„.