Poli Iaşi – Dinamo 1-0 în etapa a 9-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

Poli Iași a trecut, vineri, pe teren propriu, de Dinamo, scor 1-0 în primul meci din etapa a 9-a a Ligii 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Flores, în minutul 38.

21 sept. 2018, 19:39
Poli Iaşi – Dinamo 1-0 în etapa a 9-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

Dinamo a pierdut la Iași și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în nouă etape. Unicul gol al partidei a fost marcat de Flores, în minutul 38, cu un șut de la distanță, care l-a surprins pe portarul Penedo. Dinamoviștii au încercat să revină în joc, dar n-au avut niciun șut pe spațiul porții moldovenilor. De partea cealaltă, Poli Iași a mai ratat câteva ocazii importante prin Cristea.

Florin Bratu l-a certat chiar în timpul jocului pe căpitanul Dan Nistor, care la început a părut nedumerit de reproşurile antrenorului. În minutul 40 al partidei din Copou, Bratu şi Nistor au avut un dialog aprins, iar antrenorul dinamovist a gesticulat vehement în direcţia jucătorului. După pauză, Nistor nu a mai ieşit de la vestiare, iar Bratu l-a înlocuit cu Armando Cooper.

POLI IASI – DINAMO 1-0 (1-0)

Flores 38

Poli Iași: Rusu – Zaharia, Mihăescu, Frăsinescu, Panțîru – Qaka, Cioinac – Platini (66 N’Dongala), Flores (83 L. Rus), Sin – A. Cristea (71 Enoh). Antrenor: Flavius Stoican.

Dinamo: Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, R. Grigore – Hanca, Gomelt (68 Moldoveanu), Nistor (46 Cooper) – Salomao, Subotic (61 D. Popa), Popovici. Antrenor: Florin Bratu.

Clasament