Poliţist de la Investigaţii Criminale surprins la petrecere cu un şef interlop VIDEO

Un poliţist de la Investigaţii Criminale a fost surprins la o petrecere cu un şef interlop din Tecuci. Cei doi se sărută chiar pe gură la un chef al agenţilor, de la care nu au lipsit manelele.

12 iun. 2017, 17:00
Poliţist de la Investigaţii Criminale surprins la petrecere cu un şef interlop VIDEO

Imagini uluitoare au apărut de la o petrecere cu interlopi şi manele. Mai mulţi poliţişti din Tecuci au participat la o petrecere organizată de un coleg de-al lor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din localitate, Daniel Călin.

Printre invitaţi s-au numărat numeroşi şefi din poliţie, printre care comisarul Fănel Oprea (şeful Poliţiei Tecuci), comisarul Adrian Antohe (adjunctul lui Oprea), comisarul Mircea Rusu (şeful Biroului Investigaţii Criminale), Horaţiu Motoc (şeful Serviciului Arme şi Muniţii), Marinel Moscu, Marius Trotuş, Gică Niţu şi alţii.

Probabil că petrecerea ar fi rămas în anonimat dacă unul dintre participanţi nu ar fi filmat cu telefonul mobil o parte din ceea ce s-a întâmplat în interiorul restaurantului.

În imagini se vede cum poliţistul Daniel Călin, cunoscut şi sub porecla de „Dan Buric”, se ţine de după umeri, minute în şir, cu un anume Silviu Bejan (cunoscut în Tecuci sub pseudonimul „Cap de plumb”), alături de care cântă mai multe manele. Ba chiar, la un moment dat, cei doi se sărută pe gură.

Potrivit adevarul.ro, Daniel Călin a devenit poliţist de ordine publică prin recrutare din surse externe (adică nu a absolvit în prealabil o şcoală de Poliţie, fiind trimis ulterior la cursuri de scurtă durată), după care a devenit şoferul fostului comandant al Poliţiei Tecuci, comisarul Florin Balcan.

În ultimii doi ani, Daniel Călin a fost reclamat către superiorii săi de mai multe persoane din Tecuci, care au semnalat faptul că acesta îşi îndeplineşte în mod defectuos atribuţiunile de serviciu.

Silviu Bejan este un personaj cunoscut în Tecuci prin traiul opulent şi limuzinele de ultimă generaţie cu care se afişează, deşi, oficial, nu deţine niciun fel de venituri fiscalizate în România. Cunoscuţii ştiu despre el că ar avea „afaceri în străinătate”, în mai toate ţările din spaţiu UE.