Poliţiştii lugojeni au amendat consilierii locali care au parcat în faţa Primăriei pe interzis

Un echipaj al Poliţiei Rutiere Lugoj nu a mai ţinut cont de funcţii şi a împărţit amenzi consilierilor locali ai Lugojului, care şi-au lăsat maşinile parcate în faţa Primăriei, în zona unde oprirea este interzisă. Cei patru consilieri amendaţi sunt Gerlinde Grozav, Ioan Ambruş, Albin Gaidoş şi Constantin Savu.

15 mart. 2016, 07:40
Poliţiştii lugojeni au amendat consilierii locali care au parcat în faţa Primăriei pe interzis

Constantin Savu şi Gerlinde Grozav nu au comentat decizia poliţiştilor. Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj, a spus însă că va contesta amenda.

Fiecare îşi face datoria, dar am dreptul să contest procesul verbal pentru că nu sunt locuri de parcare„, a fost explicaţia lui Ambruş.

Albin Gaidoş, protagonistul unei situaţii înregistrate săptămâna trecută, în care a fost surprins parcând de trei ori într-o zi în locuri interzise, a primit şi el amendă, scrie cetateanul.ro.

Semnul de oprire interzisă este cu excepţia Primăriei. Consider că, fiind membru în consiliul local, trebuia să se ţină cont şi să nu primesc amendă„, a declarat Albin Gaidoş.

Amenda pentru oprirea interzisă este cuprinsă între 210 şi 315 lei. La fiecare şedinţă de consiliu, traficul în zona sensului giratoriu din faţa Primăriei Lugoj este îngreunat din cauza bolizilor parcaţi de consilieri, aceştia neţinând cont de semnele rutiere care interzic oprirea.