PORTUGALIA – MAROC LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-0 Toţi ochii pe Ronaldo la CM 2018

Reprezentativa Portugaliei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 1-0, selecţionata Marocului, în etapa a doua a grupei B de la Cupa Mondială din Rusia.

20 iun. 2018, 08:42
PORTUGALIA – MAROC LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-0 Toţi ochii pe Ronaldo la CM 2018

Cristiano Ronaldo este vedeta actualei ediţii a Mondialelor. A marcat de trei ori în poarta Spaniei în meciul de debut şi nu i-a iertat nici pe marocani, în victoria cu 1-0 obţinută de naţionala sa în al doilea meci de la Mondialele din Rusia. Ronaldo a devenit astfel primul jucător portughez, după Jose Torres la CM 1966, care marchează cu piciorul stâng, cu piciorul drept şi cu capul la o aceeaşi ediţie a Cupei Mondiale. Mai mult, atacantul Realului a devenit cel mai bun marcator al unei prime reprezentative din Europa, cu 85 de reuşite în tricoul lusitanilor.

LIVE SCORE: 

Min. 4: GOOOOOOOOOOL! Ronaldo a devenit primul jucător portughez după Jose Torres la CM 1966 care marchează cu piciorul stâng, cu piciorul drept și cu capul la o aceeași ediție a Cupei Mondiale.

 

 

ECHIPELE DE START:

PORTUGALIA: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, Raphael – Moutinho, Joao Mario – Bernardo, William, Cristiano Ronaldo – Guedes. Selecţioner: Fernando Santos.

MAROC: El Kajoiu – Hakimi, Da Costa, Benatia, Dirar – Ziach, El Ahmadi, Belhand, Boussouffa – Amrabat, Boutaib. Selecţioner: Herve Renard.

Marocanii au pierdut pe final meciul cu Iranul (0-1), în care au avut mult timp controlul, iar acum se află în pragul eliminării din competiţie.

”Leii din Atlas” trebuie să îl anihileze pe Cristiano Ronaldo pentru a avea o şansă în partida de la Moscova. Căpitanul Portugaliei a marcat un hat-trick Spaniei şi a ajuns la 84 de goluri înscrise în tricoul naţionalei lusitane, în 151 de meciuri.

PORTUGALIA – MAROC LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Ronaldo este primul fotbalist portughez care a marcat la patru Cupe Mondiale şi al patrulea jucător din istoria competiţiei, alături de brazilianul Pele şi germanii Uwe Seeler şi Miroslav Klose.

Campioana europeană en-titre a pierdut doar unul din ultimele 25 de meciuri oficiale, de la numirea lui Fernando Santos la cârmă, în septembrie 2014.

La CM 1986, Marocul a învins Portugalia cu 3-1 şi s-a calificat în optimi, o premieră pentru o echipă africană. Pentru învingători au marcat Abdelrazzak Khairi (2) şi Abdelkarim Krimau, în timp ce golul lusitanilor a fost semnat de Diamantino.

Toate rezultatele pozitive ale marocanilor la Cupa Mondială (două victorii şi patru egaluri) au fost obţinute în faţa echipelor europene.

Intrarea lui Sofyan Amrabat în locul lui Noureddine Amrabat, la meciul cu Iranul, a fost prima înlocuire între fraţi la Cupa Mondială. Noureddine este indisponibil pentru meciul cu lusitanii.

PORTUGALIA – MAROC LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Andre Silva alături de Ronaldo e mutarea plănuită de Fernando Santos. Ei au înscris 26 din cele 27 de goluri ale Portugaliei în 11 meciuri în care au jucat împreună ca titulari.

Împotriva Marocului, scriu ziarele portugheze, selecționerul portughez Ferando Santos are de gând să renunțe la sistemul 4-3-3 folosit cu Spania (3-3) și să meargă pe mâna favoritului său 4-4-2. Caz în care va reface cu siguranță cuplul André Silva – Cristiano Ronado.

De-a lungul timpului, atacantul Milanului a fost cel mai bun partener al lui CR7 în ofensivă. O confirmă statisticile. În 11 meciuri în care cei doi au fost titulari, au înscris împreună 26 dintre cele 37 de goluri ale campioanei Europei. Ronaldo a punctat de 16 ori, în timp ce colegul său de compartiment a bifat 10.

În preliminariile Mondialului 2018, ei au făcut parte împreună din primul unsprezece în șase partide. Bilanțul? Cristiano a marcat 14 goluri, iar Andre Silva, șapte!

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4.  Maroc 0p

 

PORTUGALIA – MAROC LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Cristiano Ronaldo a fost eroul Portugaliei în meciul de debut de la Cupa Mondială din Rusia. În meciul cu Spania, starul de la Real Madrid a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale, scor 3-3. Atacantul a reuşit primul hat-trick al competiţiei din Rusia, după o evoluţie de excepţie.

Cu toate acestea, în timpul meciului, portughezul Ronaldo a fost acuzat că simulează destul de mult faulturile, iar unul dintre aceste momente a fost chiar la un duel cu Nacho, colegul său de la Real Madrid. La ultimul antrenament, spaniolii l-au ironizat pe Ronaldo. Mai exact, Sergio Ramos a simulat o cădere într-un duel cu Nacho, iar apoi a glumit spunând: „Iar, Nacho? Iar?”

 

 

PORTUGALIA – MAROC LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Spania și Portugalia au remizat în derby-ul grupei B, scor 3-3. Ronaldo a fost omul meciului, cu 3 goluri din 4 șuturi. De asemenea, lusitanul a atins o viteză maximă de 33,9 kilometri pe oră în unul dintre cele de sprinturi făcute de-a lungul meciului.

În următoarea etapă din faza grupelor, Portugalia va întâlni Maroc, iar Spania, pe Iran.