Poştăriţă sfâşiată de un boxer, o cameră de supraveghere a înregistrat atacul VIDEO

O poştăriţă a fost atacată de câinele unui bărbat căruia tocmai îi ducea pensia. Femeia a suferit răni la nivelul feţei şi al pieptului. O cameră de supraveghere a surprins atacul. Atenţie, imagini şocante!

01 nov. 2017, 19:26
Poştăriţă sfâşiată de un boxer, o cameră de supraveghere a înregistrat atacul VIDEO

O poştăriţă din oraşul bihorean Beiuş a fost atacată de câinele unui bărbat căruia femeia îi ducea pensia.  Pe imagini se vede cum poştăriţa lasă corespondenţa vecinului, apoi traversează strada, bate la poarta bărbatului căruia îi duce pensia, iar acesta deschide uşa, fără să îşi lege câinele.

Potrivit adevarul.ro, animalul a fugit pe lângă el, a ieşit în stradă şi a atacat femeia pe care a pus-o la pământ şi a muşcat-o de mai multe ori.

Cu toate încercările proprietarului, animalul nu a putut fi potolit. Vecinii au intervenit cu lopeţi şi scânduri, reuşind, într-un final să gonească boxerul. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, femeia fiind dusă la spital. Ea a suferit răni la nivelul feţei şi al pieptului. Femeia în vârstă de 58 de ani a scăpat cu viaţă, însă va rămâne cu urme adânci pe corp.

„A fost o experienţă groaznică, n-am crezut c-o să mai scap cu viaţă. A sărit pe piept la mine şi m-a dărâmat la pământ. De acolo m-a tot muşcat în cap. M-am apărat cu geanta de poştaş cât am putut şi tot am strigat după ajutor”, a povestit victima pentru Pro Tv.

Femeia a stat internată 5 zile în spital, iar familia ei este hotărâtă să ceară dreptate.

Poliţiştii din Beiuş au început o anchetă în caz, proprietarul câinelui fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin.