POVESTE ADEVĂRATĂ DE GROAZĂ. O tânără s-a îmbrăcat în clovn, apoi a început să facă amor cu iubitul ei. Ce a urmat

O adolescentă din Marea Britanie a primit 11 ani de închisoare, după ce și-a înjunghiat iubitul în momentul în care făceau sex, ea fiind îmbrăcată într-un costum de clovn.

07 mai 2018, 10:09

Zoe Adams, în vârstă de 19 ani, a pregătit un adevărat ritual înainte să-și taie iubitul, scrie vdtonline.ro. Tânăra s-a machiat și îmbrăcat asemenea clovnilor și a încercat să-l sufoce pe Kieran cu o pernă. Ulterior, ea l-a înjunghiat de trei ori în piept și brațe, arată Newsweek.

Citeşte şi A UCIS o tânără pe stradă pentru că voia să simtă cum e să omori pe cineva! Mărturisire ŞOCANTĂ a unui adolescent de doar 15 ANI

După ce au fost făcute mai multe percheziții, oamenii legii au descoperit imagini șocante în telefonul fetei, inclusiv un colaj în care apărea și textul „crimele sunt ca o pungă de chipsuri. Nu te poți opri doar la una singură”. Totodată, oamenii legii au descoperit mai multe mesaje tulburătoare pe care tânăra i le-a trimis iubitului ei.

„Mă interesează bărbații doar dacă sunt legați și folosiți ca sacrificii umane”, a spus adolescenta.

Tânăra a spus polițiștilor că aceste mesaje sunt doar glume și că nu a plănuit niciodat să-i facă rău iubitului ei. Poțiștii sunt, însă, de altă părere, spunând că atacul a fost premeditat.

Printre lucrurile fetei s-au mai găsit obiecte precum bandă adezivă, un cuțit și bucăți de sfoară.

Băiatul a supraviețuit atacului, însă rănile sunt grave și medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.