Povestea cutremurătoare a fiului lui Sebastian Papaiani. Trăieşte într-o sărăcie lucie

Fiul lui Sebastian Papaiani trăieşte într-o sărăcie lucie. Drumurile celor doi s-au despărţit în urmă cu mai mulţi ani, când Papaiani Jr a decis să rămână cu mama lui. Nimeni nu ştie însă, dacă acesta va participa la înmormântarea actorului.

27 sept. 2016, 17:20
Povestea cutremurătoare a fiului lui Sebastian Papaiani. Trăieşte într-o sărăcie lucie

Sebastian Papaiani jr  trăiește la Sibiu, într-o locuinţă dărăpănată, iar puţinii bani pe care îi câştigă se duc pe băutură. Acesta a locuit împreună cu tatăl său până la vârsta de cinci ani, apoi părinţii lui s-au despărţit.

Peste alţi cinci ani, Sebastian Papaiani, în culmea gloriei, cerea custodia copilului motivând că soţia lui nu avea nici pe departe condiţiile pe care i le putea oferi el la Bucureşti şi, în plus, avea câteva probleme de sănătate. Și, deși și-a câştigat copilul în instanţă i-a fost imposibil să-i câştige acestuia inima.

„La 10 ani m-a luat tata. M-a câştigat la proces. Mamei i s-a interzis să mă mai vadă. A fost şi prostia mea, pentru că, la proces, eu am ales să plec la tata, la Bucureşti. Acolo am stat vreo jumătate de an şi apoi am fugit. Nu suportam să stau acolo, mai ales că el avea deja o altă familie. Am fugit în Timişoara, apoi am ajuns la mama din nou, care, între timp, ajunsese actriţă la teatrul din Oradea”, îşi amintea, în urmă cu ceva timp, fiul actorului, potrivit libertatea.ro.

Cei doi s-au revăzut abia când Papaiani junior era în armată, la Giurgiu.

„Atunci a venit să mă vadă. Am vorbit ca nişte oameni care se cunosc de foarte mult timp, dar care nu au prea multe în comun”, povestea fiul actorului.

Sebastian Papaiani Jr şi-a mai căutat tatăl abia în 2000 când, mama sa a murit.

„Am simţit nevoia să îi spun, să ştie şi el. Aveam şi nevoie de bani pentru înmormântare. Dar nu ăsta a fost motivul. Într-un fel sau altul m-aş fi descurcat. Dar nu a venit. Ea a murit cam în acelaşi timp cu Dem Rădulescu, Bibanul, cum i se spunea, iar tata a mers la el”, povestea, pe un ton frustrat, Papaiani – fiul.

Și Sebastian Papaiani – tatăl a vorbit, în urmă cu mulţi ani, despre fiul său.

„Poate am greşit amândoi sau poate nu. Dar eu nu mai pot spune nimic despre fiul meu. Am spus povestea asta în 11 înfăţişări de proces. Nu mai pot”, a povestit, în urmă cu mai bine de 10 ani, actorul Sebastian Papaiani.

„Eu am vrut copilul acesta, că d-aia am cerut custodia. Dar zicea mereu că dacă nu îl duc la Sibiu, se sinucide”, mai spunea actorul.

Sebastian Papaiani a murit marţi, după o îndelungă suferință. Actorul era internat într-o clinică de recuperare de la sfârșitul lunii mai. Nimeni nu ştia să spună dacă, în ceasul al doisprezecelea, fiul, care nu mai vorbise de ani buni cu actorul, a făcut pace cu tatăl şi a plecat spre București pentru a participa la înmormântare.

Citeşte şi Sebastian Papaiani vrea să-şi vadă fiul după 29 de ani