Povestea FEMEII care a devenit BĂRBAT din cauza STEROIZILOR: Nu am vrut asta, dar acum am PENIS şi BARBĂ

O culturistă din Marea Britanie a devenit bărbat după ce a luat steroizi pentru a avea muşchi mai mari. Inedit este faptul că pe lângă aceste efecte, ea s-a trezit cu păr pe faşă, pe spate şi pe piept, sânii aproape au dispărut, iar clitorisul s-a mărit atât de mult încât acum arată ca un penis de 3-4 centimetri. 

23 oct. 2013, 15:07

Candice Armstrong, o tânără de 28 de ani din Marea Britanie are un corp de bărbat din cauza steroizilor. Cu toate acestea, ea continuă să ia aceste medicamente, declarând că şi-ar provoca mai mult rău dacă ar renunţa la ele, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Vezi cum s-a fotografiat o GRAVIDĂ cu două săptămâni înainte să NASCĂ: E viaţa mea, fac ce vreau FOTO

Cu toate că efectele acestor medicamente sunt devastatoarea asupra corpului, din ce în ce mai mulţi culturişti recurg la ele pentru a avea muşchi mai mari. Tânăra este o fostă barmaniţă, care a început să să meargă la sală în urmă cu câţiva ani, ulterior recurgând la steroizi pentru a deveni mai puternică. Cu toate acestea, în prezent ea are păr facial, acnee şi diferite alte caracteristici masculine, printre care şi un penis de câţiva centimetri. În prezent, ea este nevoită să poarte haine de bărbaţi din cauza corpului său.

Nu acesta a fost planul meu. Sigur, mi-am dorit braţe mai puternice şi umeri mai laţi, spate mare şi coapse mici, dar nu am vrut să mă transform dintr-o femeie în bărbat. Clitorisul meu este mult mai mare, are 3-4 centimetri şi are forma unui penis mic. Arată ca un penis mic, mai ales că poţi rula pielea de pe el. Sânii s-au golit şi nu mai arată bine, dar sunt O.K. cu asta, oricum nu îmi plăceau foarte mult. Nu pot renunţa la steroizi acum. Mi-ar face mai mult rău decât bine. Aş pierde muşchii, dar nu aş pierde calităţile masculine cum ar fi vocea groasă şi barba„, a explicat femeie a timpul unui interviu.

Citeşte şi Cel mai puternic om din lume este din Rusia. A ridicat 426 kg şi deţine recordul la îndreptări VIDEO

Cu toate acestea, tânăra recunoşte că a dobândit mai multe lucruri pozitive decât cele negative, reuşind să aibă corpul pe care l-a visat.