Poze de colecţie. Mihaela Tatu, în costum de baie FOTO

Alta e viaţa, altul e tonusul după ce scapi de 20 de kilograme. Acum, la 54 de ani, Mihaela Tatu își expune cu mândrie trupul şi nu mai ţine cont de gura lumii. Fosta vedetă a emisiunii "De 3 x femeie" se distrează de mama focului în Bali.

24 oct. 2017, 08:28

S-a retras de vreo 7 ani din luminile reflectoarelor și se pare că Mihaelei Tatu nu-i este dor de televiziune, scrie click.ro. Face ce-i place și este mai fericită ca oricând, iar asta se reflectă şi în starea ei de spirit. E mereu cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață! După cum se știe, în prezent, Mihaela Tatu moderează evenimente, susţine conferinţe de dezvoltare personală și este solicitată în toată țara. Vorbește mult cu oameni, câștigă bani frumoși și are posibilitatea să călătorească.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, mesaje EMOŢIONANTE la aniversarea a trei ani de RELAŢIE

Spre exemplu, acum se află în vacanță în Bali, alături de colegele ei, unde se distrează pe cinste. Deși are 54 de ani, Mihaela s-a aventurat să încerce tot felul de sporturi nautice: parasailing sau Ocean Walker (o plimbare de 15 minute pe fundul oceanului, la 6m adâncime, având pe cap o cască ca de astronaut). Doamna Tatu a făcut și plajă și și-a arătat cu mândrie corpul zvelt, după ce a slăbit considerabil.

Citeşte şi Andreea Bănică, super sexy în costum de baie. Artista nici nu zici că a născut de două ori FOTO

„Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, declara Mihaela Tatu în martie 2017, la un eveniment monden.