Premierul Dacian Cioloş, ANUNŢ despre remanierea miniştrilor

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări puse de jurnalişti, că atunci când va considera că este necesară o remaniere a miniştrilor, va lua o decizie pe care o va comunica în spaţiul public.

05 apr. 2016, 09:38
Premierul Dacian Cioloş, ANUNŢ despre remanierea miniştrilor

De trei luni de zile tot vorbim despre remaniere şi o să mai vorbim în continuare. Când voi considera că este necesar, o să iau o decizie şi o s-o anunţ„, a declarat Dacian Cioloş, marţi, după întâlnirea cu reprezentaţii Asociaţiei Oraşelor din România.

Primul ministru remaniat din Guvernul Cioloş ar putea fi Ana Costea de la Ministerul Muncii, conform unor surse politice citate de România TV. Se pare că unul din motivele pentru care ar putea fi debarcată este legea salarizării.

De asemenea, pe lista miniştrilor care se află pe lista neagră se află şi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Cei doi miniştri ar putea pleca din Guvern, imediat după Paşti, au declarat pentru News.ro, surse guvernamentale, care au precizat că nu va fi vorba de o revocare din funcţie, ci cel mai probabil de demisii.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş se dezice de ministrul Agriculturii: Irimescu să-şi asume declaraţiile pe care le-a făcut