Presa din Canada anunţă sfârşitul lui Bute. „Mulţumim, Lucian!”

Lucian Bute ar trebui sa se retraga din boxul profesionist, scriu jurnalistii canadieni dupa infrangerea suferita prin KO in fata lui Eleider Alvarez.

27 feb. 2017, 12:20
Presa din Canada anunţă sfârşitul lui Bute. „Mulţumim, Lucian!”

Lucian Bute ar trebui sa constientizeze ca este momentul retragerii, scrie La Presse, care adauaga ca daca pugilistul nu-si da seama ca nu mai poate boxa la nivel ridicat, cei din anturajul lui ar trebui sa-i spuna acest lucru.

Lucian Bute primeşte o VESTE URIAŞĂ după ce a fost făcut KO

„Nu este nimeni in anturajul lui, care sa-i spuna acest adevar simplu? Ca nu mai are nimic de aratat? In cele din urma, ii mai ramane un singur lucru de dovedit, ca stie sa se opreasca la momentul potrivit. Acest moment este acum. Nu mai are nimic de castigat, nimic de dovedit, dar mult de pierdut. Trebuie sa-i multumim acestui mare campion. Sa speram ca va intelege aceste cuvinte. Multumim pentru tot, Lucian!”, a scris La Presse.

Lucian Bute, prima declaraţie după ce a fost făcut KO. Ce spune despre retragere VIDEO

Canadienii il mai descriu pe Lucian Bute ca fiind un mare pugilist, cu o cariera frumoasa, dar care a ajuns la un final.

Lucian Bute a fost invins de columbianul Eleider Alvarez printr-un KO in repriza a cincea intr-un meci care a avut loc sambata dimineata.