Descoperire INCREDIBILĂ în ancheta „mâncătorului de femei”. S-a aflat ale cui sunt oasele îngropate în curte

Au apărut primele rezultate în cazul anchetei bărbatului acuzat că şi-ar fi omorât soţia şi  pe două surori ale acesteia. Oasele găsite îngropate sub garajul bărbatului din Rădăuţi nu sunt de om. Analiza acestora a arătat că sunt de provenienţă animală.

16 apr. 2014, 12:26

Vasile Lavric, un bărbat din Rădăuţi, supranumit şi „mâncătorul de femei”, este suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Femeile au dispărut începând de acum 20 de ani, iar bărbatul a fost ridicat acum de poliţie, după ce în curtea lui s-au găsit oase şi resturi de cranii.

Abia la opt ani după dispariţia soţei, bărbatul a oferit recompensă de 300 de euro celor care îl pot ajuta să o găsească. Ba chiar a şi postat un mesaj pe internet, prin care cerea ajutor.

Vasile Lavric a postat, anul trecut, un mesaj pe Facebook, prin care cere ajutor internauţilor să o găsească pe Nicoleta, soţia lui, informează România TV. În mesaj, Vasile Lavric spunea că Nicoleta şi-a abandonat familia şi a fugit în Italia. Mesajul a fost postat pe reţeaua de socializare la opt ani de la dispariţia femeii, întrucât la presupusa plecare a soţiei copilul familiei avea 8 ani, iar la momentul postării mesajului, în anul 2013, copilul avea 16 ani.  

Citeşte şi UN NOU RÂMARU în România. Un bărbat, acuzat că a UCIS cinci femei, dintre care trei au fost surori VIDEO

„Dragi prieteni de pretutindeni, va adresez o rugaminte fierbinte ca in cazul in care vedeti din intamplare doamna din fotografii si puteti preciza locul unde a fost vazuta, sa ma sunati pe mine sau direct la politie, pentru urmatoarele motive: Aceasta doamna a uitat ca are in Romania un copil, pe care l-a abandonat la varsta de 8 ani”, scria Vasile Lavric pe Facebook în urmă cu un an. Bărbatul a mai scris că soţia i-ar fi furat şi lănţişorul de aur al copilului când a plecat de acasă.

Citeşte şi Femeie omorâtă în bătaie de concubin, în Dâmboviţa

„La plecare, a culcat copilul si cand a presupus ca acesta doarme, i-a furat lantisorul de aur de la gat. Copilul nu dormea si a simtit cand a fost furat si nu poate uita, desi acum are 16 ani. Ultima data a fost vazuta in Italia in piata Marconi. Probabil are o noua viata. La copil nu i-a trimis in 8 ani nici o ciocolata. A plecat la data de 08.04.2005, si de atunci nimeni nu a mai vazut-o in Romania. In zadar am cautat-o cu politia, in zadar am facut un proces pentru abandon de familie, toate demersurile s-au sfarsit fara nici un rezultat, pentru ca mama ei, Iordache Cornelia a avut grija sa o tina la curent cu demersurile mele si sa o ajute sa se ascunda si sa fuga de raspundere. De aceea ma adresez dumneavoastra, dragi prieteni de pretutindeni pentru a ma ajuta sa o gasesc. Va multumesc tuturor si ofer rasplata celor ce-mi ofera adresa ei corecta, de unde ar fi. Va rog sa dati mai departe povestea mea”, a scris Vasile Lavric.