Previziuni primăvară 2016 Mihai Voropchievici

Previziuni primăvară 2016 Mihai Voropchievici. Vezi cum va fi această perioadă pentru tine. Urmează o perioadă capricioasă ce ne va surprinde pe toţi. Tranziţia de la perioada rece la bucuria renaşterii naturii va avea un impact puternic asupra tuturor, astfel că vom avea nevoie de o perioadă de acomodare.

02 mart. 2016, 16:40
Previziuni primăvară 2016 Mihai Voropchievici

Berbec – cei nascuti in aceasta zodie vor fi destul de apatici si vor reusi cu greu sa intre in atomsfera primaveratica. Pe de alta parte, insa, Berbecii vor avea o putere de atractie mai mare fata de sexul opus, decat de obicei. Cei implicati in relatii vor fi mai afectuosi ca niciodata.

Taur – cei aflati sub semnul Taurului trebuie sa renunte la critica, in special asupra partenerului de viata, caci multe din acuzele pe care le arunca cu nonsalanta nu sunt fondate. Taurii vor avea bani si nu vor avea probleme la munca, a spus Mihai Voropchievici la „Adevaruri ascunse”.

Gemeni – daca esti nascut Geaman, vei fi plin de energie si vei transmite aceasta voie buna tuturor! Urmeaza o perioada foarte buna pentru aceasta zodie.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com