Prezicerea care va îngrozi românii: Un MARE CUTREMUR se va produce până la sfârşitul anului

Cutremurele frecvente care au apărut în ultima perioadă, cele mai multe în zona unde până acum nu se înregistrau astfel de mişcări de teren, ne duc cu gândul la puternicul cutremur din 1977, în urma căruia mii de oameni şi-au pierdut viaţa.

04 oct. 2013, 09:20
Prezicerea care va îngrozi românii: Un MARE CUTREMUR se va produce până la sfârşitul anului

O clarvăzătoare lăsă de înţeles că cele mai negre aşteptări ale noastre s-ar putea să aibă un sâmbure de adevăr.

Săptămâna trecută, joi, am primit informaţii. Cutremurul va fi mare, va avea în jure de 7,8 şi se va întâmpla în perioada următoare, fie până la sfârşitul anului, fie până în primăvară. Oricum, va fi iarna, între orele 3 şi 5 dimineaţa. Am văzut clar. E foarte aproape, îl simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galaţi, Buzău şi Bucureşti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova şi va ajunge până în Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri întregi din centrul Capitalei vor cădea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca să sperii lumea, ci ca să o previn. Vestul ţării va fi protejat”, a declarat clarvăzătoarea Doina Ionel pentru click.ro.

Citeşte şi Directorul INFP, despre CUTREMURELE din Galaţi: Suntem în faţa unui fenomen pe care NU ŞTIM să îl catalogăm

Potrivit tabloidului, clarvăzătoarea a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seismele din Noua Zeelandă şi marile proteste de stradă din Piaţa Universităţii.