Prima apariţie a Biancăi Rus după ce a spus ca şi-ar fi luat bătaie de la soţ. Cum arăta cântăreaţa FOTO

Problemele din viaţa personală nu au împiedicat-o pe cantareata Bianca Rus pe vedetă să iasă în public.

26 nov. 2018, 10:23

Bianca Rus a avut o nuntă grandioasă în luna octombrie şi se părea că viaţa ei va fi una perfecta alaturi de Antonio, scrie wowbiz.ro.

Din păcate, ceea ce se anunţa a fi o căsnicie frumoasă s-a transformat în scurt timp în coşmar. Imediat după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, certurile şi tensiunile au intervenit în relaţia celor doi soţi, iar Antonio ar fi devenit agresiv fizic cu femeia căreia îi jura iubire cu doar câteva săptămâni în urmă.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, imagine DEMENŢIALĂ. „Ce aşteptări ai când postezi asemenea fotografie?” FOTO

Apropiaţii spun chiar că, într-un moment în  care nu şi-a mai putut stăpîni furia, bărbatul ar fi lovit-o pe Bianca Rus cu picioarele în burtă.  Mai mult, după ce Bianca şi-a acuzat şi soţul de agresiune, ea a mai povestit şi că nu s-a limitat totul la violenţă, ci bărbatul ar fi furat de la ea! 

La două zile de la informaţiile apărute, oamenii au văzut-o pe cântăreaţă! Bianca Rus a ieşit în public după scandalul monstru avut cu bărbatul ei, şi nu oriunde, ci la un eveniment monden cu ştaif, Premiile Radar de Media! În mod suprinzător, dacă lumea s-ar fi gândit că artista ar fi umflată de plans şi plină de vânătăi, ei bine, s-a înşelat, căci ea arăta mai bine ca niciodată! Slabă, sexy, cu lentile albastre şi o rochie de vis, artista s-a prezentat perfect la petrecere.