Primar dat de gol de soţie. Cei doi şi-au făcut o vacanţă de zeci de mii de lei, pe banii Primăriei

Primarul din localitatea Buziaş, judeţul Timiş, a fost în vacanţă pe banii primăriei, iar cea care l-a dat de gol a fost chiar soţia acestuia. Edilul a plătit zeci de mii de lei pentru odihnă şi relaxare, la un hotel de pe litoral.

10 sept. 2017, 14:12

Primăria Oraşului Buziaş, judeţul Timiş, a plătit în acest an zeci de mii de lei pentru cursurile de perfecţionare. Doar pentru cazarea a două persoane în perioada 23 – 30 iulie, la Hotel del Mar din Mamaia, Primăria Buziaş a plătit 15.270 de lei.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, pentru una dintre persoane cazarea la Hotel del Mar a costat 5.440 de lei, iar pentru o altă persoană, cazată în aceeaşi perioadă, la Hotel del Mar, Primăria Buziaş a plătit 9.830 de lei. Adevarul.ro scrie că exact în perioada 23 – 30 iulie, în care Primăria Buziaş plătea peste 3.000 de euro pentru cazarea a două persoane la Hotel del Mar din Mamaia, familia primarului Sorin Munteanu se bucura de un minunat sejur în Mamaia.

Spre exemplu, în 24 iulie, soţia primarului, Camelia Munteanu, a postat pe pagina sa de Facebook o poză de pe plajă. În imagine apar doar patru perechi de şlapi şi câteva jucării de nisip. Fotografia este însoţită de mesajul. „#bestfeeling#blessedwoman#myall”. de altfel, ea a postat pe Facebook şi alte fotografii în care apare primarul şi copiii familiei bălăcindu-se la piscina unui hotel.

Fost director al Staţiunii Buziaş, Sorin Munteanu este la primul mandat de primar, fiind în trecut consilier judeţean.