Primarul din Liverpool şi-a făcut DINŢII în România

Primarul unui oraş celebru din Anglia a venit în România să-şi facă dantura! Asta pentru că la Piteşti l-a costat de patru ori mai puţin decât acasă, la Liverpool.

13 ian. 2015, 17:15
Primarul din Liverpool şi-a făcut DINŢII în România

Gary Millar, primarul din Liverpool, a străbătut aproape trei mii de kilometri ca să aibă o dantură perfectă pe bani puţini. Lucrarea nu a fost tocmai uşoară. Primarul a fost nevoit să facă mai multe călătorii în România ca să se poată lăuda cu dinţi perfecţi.

„Doar în România puteam primi atenţia unui chirurg, a unui dentist, a unui tehnician, a unui inginer care să lucreze împreună. În Liverpool sau în Anglia trebuie să aştepţi şi să aştepţi şi să cheltui mult mai mulţi bani”, a declarat Gary Millar.

„A fost o lucrare destul de amplă, s-au făcut coroane integral ceramice pe toţi dinţii”, a precizat medicul Mihai Dascălu.

Primarul din Liverpool a fost atras în România de preţurile foarte mici. Aşa că a apelat la o clinică ce se ocupă de turism medical. Gary Millar a dat 6.000 de lire sterline, un preţ mic spune el, pentru o dantură perfectă.