Primele poze cu silicoanele-gigant ale Andreei Antonescu

Andreea Antonescu "s-a tunat" în secret în ianuarie, după care şi-a scuns "podoabele" sub bluze largi. Recent, solista a prins curaj şi şi-a etalat dotările!

22 mart. 2017, 15:24

Schimbare radicală pentru Andreea Antonescu (34 de ani), solista care făcea ravagii în trupa Andre, în perioada 1998-2001, alături de Andreea Bălan, scrie click.ro. Andreea s-a întors în ţară din SUA cu piesă nouă, „Amanta fidelă”, cu tunsoare nouă şi cu sânii noi la vedere. Doctorul nu s-a zgârcit deloc şi i-a pus implanturi mari, care abia mai intră în sutien.

Citeşte şi Andreea Antonescu, mărturii fără perdea: A făcut sex în avion şi a încercat sexul la telefon

„Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă”, au spus surse bine informate.

Citeşte şi Andreea Marin a slăbit şi arată mai bine ca niciodată. Care este SECRETUL „Zânei”

Astfel, solista a suferit un lifting (ridicare) cu implantur. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 de euro, dar merită toţi banii, cel puţin aşa susţin vedetele care au mai trecut prin mâna celebrului doctor Vitalie Stan: Rocsana Marcu, Cristina Spătar, Daniela Crudu etc.