Prinţii George şi Charlotte, vedetele aniversării oficiale a Reginiei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Sâmbătă, 17 iunie, a avut loc tradiționalul eveniment Trooping the Colour, care coincide de altfel și cu sărbătorirea oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta. Familia Regală s-a alăturat spectacolului aviatic, însă adevăratele vedete au fost încă o dată cei doi copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton.

18 iun. 2017, 13:16

Prințul George și Prințesa Charlotte au captat întreaga atenție, atât a invitaților și fotografilor, cât și al părinților, scrie presa britanică.

La eveniment, Charlotte  a purtat o rochiţă roz, iar George cămaşă albă şi pantaloni cu bretele şi nu s-a putut concentra prea bine pentru fotografiile de grup. În schimb, după toate acete „rigori”, el a fost fascinat de aeronavele Forțelor Aeriene Britanice, scrie presa britanică.

William și Kate au strălucit la rândul lor. Ducesa de Cambridge a purtat și ea o rochie roz, realizată de Alexander McQueen și o bonetă Jane Taylor, în timp ce Will s-a prezentat cu binecunoscuta sa uniformă regală.

Regina Elisabeta n-a uitat însă de momentele tragice care au îndoliat Marea Britanie în ultimele săptămâni. Suverana Marii Britanii şi-a exprimat regretul profund  față de victimele atentatelor din Manchester și Londra, precum și a celor din incendiul din Grenfell Tower. Regina i-a vizitat pe toţi ce care au fost răniţi în urma atacurilor teroriste şi a încercat să îi îmbărbăteze şi să le aline suferinţa.

Regina este născută în 21 aprilie, însă în familia regală s-a prevăzut şi o dată oficială aleasă în timpul lunilor de vară, de a sărbători monarhii britanici, deoarece vremea este mai însorită şi mai caldă în această perioadă.